"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
Keskraamatukogu pakub nutinõu (0)
16. aprill 2018
Scanpix

Keskraamatukogu korraldab koos NutiAkadeemiaga nõustamisi, kuhu võib tulla nii enda nutiseadmega kui ka kasutada raamatukogu omi.

Nõu saab keskraamatukogus (Estonia pst 8) esmaspäeviti kella 15-16.30, registreerimine ls@tln.lib.ee või tel 683 0917. Samuti võõrkeelse kirjanduse osakonnas (Liivalaia 40) teisipäeviti kella 11-13, registreerimine vo@tln.lib.ee või tel 683  0960. Enne nõustamist võib lahendada NutiAkadeemia nutitesti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.