"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
OLIVIA: Suurvõlglasi tulebki pitsitada (0)
16. aprill 2018
Dmitri Povilaitis

"Arvan, et suurvõlglasi tulebki pitsitada, sest muidu nad ei saa aru, et majandus kannatab nende pärast. Maksudest saamata jäänud suurte summade eest saaks ehitada lasteaedu ja noortemaju," ütles Olivia(19).

“Arvan, et suurvõlglasi tulebki pitsitada, sest muidu nad ei saa aru, et majandus kannatab nende pärast. Maksudest saamata jäänud suurte summade eest saaks ehitada lasteaedu ja noortemaju,” sõnas Olivia. “Noored praegu enamasti hulguvad päevad läbi mööda tänavaid, istuvad kaubanduskeskustes, suitsetavad. Mina ehitaksin juurde ka koole, mis on mõeldud erivajadustega lastele. Samuti võiks raha suunata tervishoidu.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.