"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Reisihommik viib imelisele Madeirale (0)
20. aprill 2018
Scanpix

Madeira reisijuttude hommik stardib juba homme, 21. aprillil kell 12.00 Viru Keskuse Rahva Raamatus ja seda juhib väsimatu reisisell, Linnateatri näitleja Margus Tabor.

Oma Madeira-reisidest räägib ka Linnateatri näitleja Margus Tabor, kes on Madeirat külastanud korduvalt. Tema kolmanda reisi tulemus jäädvustati Kanal 2 seriaalis “Saare sosinad”, kus seltskond tuntud Eesti näitlejaid seikles päikesepaistelisel Madeiral, püüdes saada aru aastakümneid tagasi toimunud sündmustest.
 
Praktilist nõu jagab reisihommikul Estraveli vanemreisikonsultant Oleg Maškov, kes peab Madeira saarestikku üheks erilisemaks paigaks kogu maailmas.
 
Madeirat külastavate Eesti puhkusereisijate arv kasvab igal aastal. Portugali sihtkohtade edetabelis asub Madeira pealinn Funchal Lissaboni ja Faro järel kolmandal kohal. Kõige enam reisitakse Madeirale kevadel ja sügisel, populaarsemad reisikuud on aprill, august ja oktoober.
 
Madeira troopiline saarestik Atlandi ookeanis asub 600 km kaugusel Aafrika rannikust. Vulkaanilise tekkega saarestikul asub hulgaliselt rohkem kui kilomeetrikõrgusi mäetippe ning Madeira loodus on kauneim praegusel kevadisel ajal, kui taimestik õitseb.
 
Madeira asustus tekkis 1420. aastate paiku. Saarestik on Portugali autonoomne piirkond, mis kuulub Euroopa Liitu ja kus on käibel euro. Madeiral elab ligikaudu 270 000 inimest.
 
Reisihommikutel osalemine on tasuta ning vestlust on võimalik jälgida ka otseülekandena Estraveli või Rahva Raamatu Facebooki lehel.
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.