"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kassisaba elanikud tervitavad kevadet murumängudega (0)
23. aprill 2018
Scanpix

Kassisaba asumi kevade tervitamise pidu toimub 5. mail Falgi pargis, kus äsja püstitatud lipumastis hakkab esimest korda lehvima asumi oma lipp.

“Lipuvarras saab paika tänu linna toetusele,” ütles üks korraldajatest Kairi Loomet. “Lipu on kujundanud Kassisabas elav disainer Asko Künnap, ja nagu arvata võib, ei puudu sealt kassi kujutis. Lipp jääbki Falgi parki lehvima.”

Hommikul kell 9 koguneb asumirahvas Luise ja Koidu tänava nurgale (Luise 36), kus kunagi asus Marie Underi sünnikodu. “Teeme platsi korda, sest sinna on peagi kavas paigaldada Underi nimeline mälestuspink,” ütles Loomet.

Falgi pargis saab perepäeval maletada ja pinksi mängida, lapsi ootavad murumängud ja eriüritused.  “Lauljad ja tantsijad on suures osas Kassisaba elanikud, nagu näiteks ansambel Vanamuusika eestvedajad, Meero laululapsed ja Westholmi Playbox,” rääkis Loomet. “Suure tordiga kostitab rahvast Briti suursaatkond. Asumi elanikud  aga avavad sel päeval kümmekond hoovikohvikut.”

Kevadparaad hakkab liikuma mööda Adamsoni tänavat Falgi pargi suunas kell 11.30. Jaak Juske ekskursioon läbi piirkonna huviväärsuste algab kell 17. Pargis kõlab kogu päeva hea muusika. Kokku on Kassisaba piirkonnas umbes 4500 elanikku.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.