"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
Leiuta keskkonda puhastav seade! (0)
23. aprill 2018
Scanpix

Keskraamatukogu ja MTÜ Uuskasutus esitavad leiutamisväljakutse "Vanast uus", osalema oodatakse 7-16-aastasi lapsi üksi, meeskonnaga või terve klassiga.

Selleks tuleb leida taaskasutuse teemaline probleem ja leiutada midagi, mis aitaks seda lahendada. Leiutis võib olla nii ese kui ka idee. Info ja tingimused http://keskraamatukogu.ee/tallinna-keskraamatukogu-ja-mtu-uuskasutuse-leiutamisvaljakutse-vanast-uus/

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.