"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Neitsitornis kõlab nümfide kontsert (1)
23. aprill 2018
Albert Truuväärt

Gambakamp Väike Ring uurib 27. aprillil kell 18.30 Neitsitornis (Lühike jalg 9a), mis elu elavad Reini jõe nümfid. Kontserdil oleks justkui Cambridgeshire’i maamõisa elu rahutul Inglismaal 1650. aasta paiku.

Tõnu Jõesaar ja Peeter Klaas toovad kuulajateni Johann Schencki sonaadid kogumikust “Le Nymphe di Rheno” ja John Jenkinsi duod kahele gambale. Need on Fantasy, Air, Sarabande ja Pavin. Pilet maksab 5 eurot.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

inimkonnale
24. apr. 2018 01:02
Pauluse kiri Tiitusele 3:4 Kui aga Jumala, meie Päästja heldus ja inimesearmastus ilmus, 5 siis ta päästis meid - mitte õiguse tegude tõttu, mida meie nagu oleksime teinud, vaid oma halastust mööda, uuestisünni pesemise ja Püha Vaimu uuendamise kaudu. 6 Seda Vaimu on ta meie peale ohtralt valanud Jeesuse Kristuse, meie Päästja läbi, 7 et meie, tema armust õigeks saanud, oleksime igavese elu pärijaiks lootuse põhjal. 8 See sõna on ustav ning ma tahan, et sa neid asju tõsiselt rõhutaksid, et need, kes on hakanud Jumalat uskuma, oleksid hoolsad tegema häid tegusid. See on hea ja inimestele kasulik.