"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Parkide päeval saab juhendajatega Tallinna kaunist loodust avastada (0)
23. aprill 2018
Svetlana Aleksejeva

Tasuta juhendajaga matkad ootavad huvilisi Merimetsa kaitsealal ja Tallinna botaanikaaias.

24. mail tähistatakse üle-euroopalist kaitsealade päeva, Tallinn aga tähistab sel puhul parkide päeva. “Möödunud aastal alguse saanud päev tutvustab eri matkadega Tallinna mitmekesist loodust ja meelitab inimesi liikuma,” ütles abilinnapea Züleyxa Izmailova.
Tasuta juhendajaga matkad ootavad huvilisi Merimetsa kaitsealal ja botaanikaaias. Merimetsa matka juhendab Timo Kark,  botaanikaaia matka dendroloog Olev Abner. Mõlemad matkad algavad kell 18 ja kestavad umbes kaks tundi. Matkadele saab registreeruda 15. maist keskkonnaameti veebilehe www.tallinn.ee/est/Parkide-paev kaudu, sealt leiab ka infot.   “Ootame igas vanuses inimesi, nii kooliõpilasi kui ka peresid, kas iseseisvalt või juhendatud retkedele tutvuma Tallinna mitmekesise ja rohealade rikka linnaloodusega,” ütles Izmailova.

Tallinna looduse põnevamaid paiku ja neis leiduvaid taimi ja loomi tutvustavad ka veebiportaalid citynature.eu ja www.avastusrada.ee . Nutiseadme veebilehitsejas töötava rakendusega saavad osalejad küsimustele vastates oma teadmisi testida ja koguda uut infot piirkonna loodus- ja kultuuriobjektide kohta. Virtuaalseid radu leiab peaaegu igast Tallinna linnajaost.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.