"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
George H.W. Bush viidi veremürgitusega haiglasse (1)
24. aprill 2018
Scanpix

USA endine president George H.W. Bush viidi kõigest paar päeva pärast oma naise Barbara surma veremürgitusega haiglasse, teatas endise riigipea kantselei.

“President Bush viidi eile hommikul Houstoni metodisti haiglasse pärast kokkupuudet nakkusega, mis kandus tema verre,” teatati avalduses. “Ta reageerib ravile ja näib olevat taastumas. Me avaldame uut infot, kui olukord annab selleks alust.” Aastatel 1989-1993 USA presidendina töötanud George H.W. Bushi abikaasa Barbara Bush suri 17. aprillil 92 aasta vanuselt ja maeti 21. aprillil, vahendas BNS.

Ühendriikide 43. president viidi haiglasse kõigest päev pärast hüvastijättu abikaasaga.

Bush, kes on viiest veel elus olevast endisest USA presidendist vanim, põeb Parkinsoni tõve vähem levinud versiooni, mis mõjutab vaid alakeha. Endine riigipea liigub haiguse tõttu ratastoolis.

George H.W. Bush on Ühendriikide 45. presidendi George W. Bushi ja Florida osariigi endise kuberneri Jeb Bushi isa.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

inimkonnale
26. apr. 2018 05:52
Jeesus Siirak 30:Tervisest 14 Parem olla vaene, kes on terve ja tugev, kui rikas, kellel on haige ihu. 15 Tervis ja heaolu on parem kui kogu kuld ja terve keha on parem mõõtmatust rikkusest. 16 Ei ole paremat rikkust kui ihu tervis ja ei ole suuremat rõõmu kui südame rõõm. 17 Parem surm kui kibe elu, igavene puhkus on parem kui pikaldane haigus. Jesaja 53:3 Ta oli põlatud ja inimeste poolt hüljatud, valude mees ja haigustega tuttav, niisugune, kelle pealt silmad ära pööratakse: ta oli põlatud ja me ei hoolinud temast. 4 Ent tõeliselt võttis ta enese peale meie haigused ja kandis meie valusid. Meie aga pidasime teda vigaseks, Jumalast nuhelduks ja vaevatuks. 5 Ent teda haavati meie üleastumiste pärast, löödi meie süütegude tõttu. Karistus oli tema peal, et meil oleks rahu, ja tema vermete läbi on meile tervis tulnud. Peetruse esimene kiri 2:21 Selleks te olete kutsutud, sest ka Kristus kannatas teie eest, jättes teile eeskuju, et te käiksite tema jälgedes. 22 „Tema ei teinud pattu ega leitud pettust tema suust”; 23 ta ei sõimanud vastu, kui teda sõimati; ta kannatas ega ähvardanud, vaid jättis kõik selle hoolde, kes mõistab kohut õiglaselt; 24 ta kandis ise meie patud oma ihus üles ristipuule, et meie, olles surnud pattudele, elaksime õigusele; tema vermete varal te olete saanud terveks. 25 Teie olite ju „nagu lambad ekslemas”, kuid nüüd te olete pöördunud oma hingede Karjase ja Ülevaataja poole.