“Mind häirib, et enamik lugusid “Eesti laulul” on inglise keeles. Elementaarne lugupidamine oma emakeele vastu võiks ikka olla!”

Voldemar Kuslap, laulja
Indias hukkus rongi ja koolibussi kokkupõrkes 13 õpilast (1)
26. aprill 2018
Scanpix

Kokkupõrkes sai silmapilkselt surma 10 last, kes kõik olid alla 10-aastased, ütles piirkonna peaarst Akhilesh Kumar Singh. Kolm surid vigastustesse haiglas.

India põhjaosas hukkus rongi ja koolibussi kokkupõrkes vähemalt 13 last, vahendas BNS ametniku sõnu.

Koolilapsed olid Uttar Pradeshi osariigis teel tundi, kui neid vedanud väikebussile sõitis reguleerimata raudteeülesõidul otsa reisirong.

Kokkupõrkes sai silmapilkselt surma 10 last, kes kõik olid alla 10-aastased, ütles piirkonna peaarst Akhilesh Kumar Singh.

“Kolm surid vigastustesse haiglas ning viie seisund püsib kriitiline,” lisas ta.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

inimkonnale
28. apr. 2018 21:06
Saalomoni Tarkuseraamat 4:10 Jumal armastas teda, sellepärast et ta meeldis Jumalale, ja ta võeti ära, sellepärast et ta elas patuste keskel. 11 Ta viidi ära, et kurjus tema mõistust ei muudaks ja kavalus tema hinge ei eksitaks. https://www.youtube.com/watch?v=XmH6GJn1ZCw Tema Tulemine ei ole kaugel! https://www.youtube.com/watch?v=teTiwmd1IRk Elu pärast surma!!! http://www.tv7.ee/vod/player/30459/ Elu pärast Elu! https://www.google.ee/search?q=surilina&sa=N&biw=1093&bih=499&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=MF9JVJCJMYj2Os6_gLgM&ved=0CBsQsAQ4Cg Johannese evangeelium 14: Jeesus julgustab jüngreid 1 Teie süda ärgu ehmugu! Uskuge Jumalasse ja uskuge minusse! 2 Minu Isa majas on palju eluasemeid. Kui see nõnda ei oleks, kas ma siis oleksin teile öelnud, et ma lähen teile aset valmistama? 3 Ja kui ma olen läinud ja teile aseme valmistanud, tulen ma jälle tagasi ja võtan teid kaasa enese juurde, et teiegi oleksite seal, kus olen mina. 4 Ja kuhu ma lähen, sinna te teate teed.” 5 Toomas ütles talle: „Issand, me ei tea, kuhu sa lähed, kuidas me siis võime teada teed?” 6 Jeesus ütles talle: „Mina olen tee ja tõde ja elu. Ükski ei saa minna Isa juurde muidu kui minu kaudu. 7 Kui te oleksite tundnud mind, siis te tunneksite ka mu Isa. Nüüd te tunnete teda ja olete teda näinud.”