"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Colombias 2016. aastal alla kukkunud lennukil sai kütus otsa (1)
27. aprill 2018
Scanpix

2016. aastal ühe Brasiilia jalgpallimeeskonna surmasaamisega päädinud lennuõnnetuse põhjustas kütuse otsasaamine lennukis, täna Colombia lennundusamet raportis.

Õnnetuse “põhjustas lennuki kütusepaagi tühjasaamine, mille kutsus esile (lennufirma) LaMia ebapiisav riskihaldus,” ütles ameti uurimisosakonna juht Miguel Camacho. Raportiga lõpeb pikalt kestnud uurimine allakukkumise põhjustesse, vahendas BNS.

Boliiviast Santa Cruzist Colombia suuruselt teise linna Medellini teel olnud lennuk kukkus alla 28. novembril Cerro Gordo mägedes Colombia Antioquia departemangus. Pardalolnutest 71 sai surma ja kuus jäi ellu. Lennuki pardal oli vutimeeskond Chapecoense Real.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

inimkonnale
28. apr. 2018 20:44
Psalmid (Laulud) 49:8 Ükski ei või venna eest anda luna ega tema eest maksta Jumalale lunastushinda, 9 sest nende hinge luna on liiga kallis ja peab jääma igavesti tasumata selleks, 10 et keegi ei jääks elama lõppemata ega näekski hauda. Peetruse esimene kiri 1:„Olge pühad, sest mina olen püha!” 17 Kui te hüüate Isaks teda, kes mõistab erapooletult kohut igaühe tegude järgi, siis elage kartuses oma majalisepõlv, teades, et 18 teid pole lunastatud kaduvate asjadega, hõbeda või kullaga teie tühisest esiisadelt päritud eluviisist, 19 vaid Kristuse kui laitmatu ja puhta Talle kalli verega. 20 Tema oli selleks ette määratud küll enne maailma rajamist, aga aegade lõpul on saanud avalikuks teie pärast, 21 kes te tema läbi olete ustavad Jumalale, kes on tema üles äratanud surnuist ja andnud talle kirkuse, nii et teie usk ja lootus oleksid Jumalas.