"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
Tallinna Keskraamatukogus räägitakse alternatiivajaloost kui ilukirjanduslikust žanrist (0)
30. aprill 2018
Scanpix

Tallinna Keskraamatukogus (Estonia pst 8) jätkuvad 2017. aasta novembris alanud loengud alternatiivajaloost.

Tallinna Keskraamatukogus (Estonia pst 8) jätkuvad 2017. aasta novembris alanud loengud alternatiivajaloost. Neljapäeval, 3. mail kell 17.30 on loengu teemaks „Alternatiivajalugu kui ilukirjanduslik žanr“.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.