"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lähipäevad veel suurt kevadsooja ei too (0)
01. mai 2018
Scanpix

Lähipäevad veel suurt kevadsooja ei paku, samuti on oodata vihma, prognoosib ilmateenistus.

Neljapäeva öösel on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub edelatuul 2-7 m/s. Sooja on 3-8 kraadi. Päeval pilvisus tiheneb ning vihmasadu levib lõunast põhja poole. Tuul pöördub edelast itta ja kagusse ja tugevneb 5-10, rannikul kuni 14 m/s. Sooja on 10-15 kraadi.

Reede öösel on pilves ja vihmane ilm. Tuul pöördub idakaarest edelasse ning puhub 5-10 m/s. Sooja on 5-10 kraadi. Päeval pilvisus hõreneb, alates Lääne-Eestist sadu lakkab. Puhub edelatuul 5-10, puhanguti 13 m/s. Sooja on 10-16 kraad.

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 3-8 m/s. Sooja on 2-7 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 3-8 m/s. Sooja on 10-16 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.