"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tuukri tänavale paigaldatakse uusi trasse (0)
02. mai 2018
Scanpix

Eeloleval nädalavahetusel alustatakse trasside paigaldustöödega Tuukri tänaval,  mistõttu on liiklus häiritud. 

Tallinna Transpordiamet teatab, et  seoses trasside paigaldusega on Tuukri tänav  (Lootsi tn ja Uus-Sadama tn vahelisel lõigul) suletud laupäeval, 4. mai kella 21:00 kuni pühapäeva 6. mai kella 21:00; esmaspäeval, 7. mail  kella 10:00 – 15:30 ja laupäeval, 12. mail kella 08:00 – 20:00.

Jalakäijatele tagatakse ohutu möödapääs ja sõidukitele juurdepääs Tuukri põik  ja Karu tänavatele.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.