"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Päevaga said liikluses vigastada seitse inimest ning üks hukkus (0)
03. mai 2018
Scanpix

Eesti eri paigus juhtus kolmapäeval seitse rasket liiklusõnnetust, milles said vigastada seitse inimest ning üks liikleja hukkus.

Esimene õnnetus juhtus kella 7.18 ajal Tartumaal Tartu vallas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 126. kilomeetril Kõrveküla tankla ristmikul, kus 32-aastane mees ei andnud Ford Mondeoga teed peateel liikunud Honda Accordile, mida juhtis 39-aastane naine. Pärast kokkupõrget paiskus Ford külili kraavi. Fordi juht toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi kontrolli, teatas siseministeerium BNS-ile.

Teine õnnetus juhtus kell 9.30 Tallinna-Narva maantee 206. kilomeetril, kus 21-aastane mees alustas BMW 523-ga möödasõitu selle ohutuses veendumata ja põrkas kokku vastassuunas liikunud Škoda Yetiga, mida juhtis 61-aastane mees. Škoda juht ja kaasreisija, 60-aastane naine, toimetati Narva haiglasse.

Kolmas õnnetus juhtus kella 10.39, kui 34-aastane naine sõitis Võrus Vabaduse tänavalt Toyota Land Cruiseriga ette peateel Kreutzwaldi tänaval paremalt poolt lähenenud mopeedile Alpha, mida juhtis 58-aastane mees. Kiirabi toimetas mopeedijuhi Lõuna-Eesti haiglasse.

Kell 14.42 sooritas 29-aastane naine Pärnus Tallinna maanteelt Ford Mustangiga vasakpööret Ülejõe Selveri parklasse. Fordi juht ei näinud vastassuunas esimeses reas otse liikunud sõiduautot BMW 316i-d, mida juhtis 19-aastane mees. Sõidukid põrkasid kokku ja selle tulemusena paiskus Ford otsa parklast väljumist oodanud Jeep Grand Cherokee, mida juhtis 54-aastane naine. Ford jäi seisma haljasalal. BMW-s kaasreisijana viibinud 16-aastane tüdruk toimetati Pärnu Haiglasse.

Viies õnnetus juhtus kella 15 ajal Tartumaal Elva vallas Vapramäe-Elva-Kalme maantee seitsmendal kilomeetril, kus alkoholijoobe tunnustega 40-aastane mees kaotas kontrolli Opel Omega üle, sõitis vasakule poole teelt välja ning rullus üle katuse. Kiirabi toimetas juhi Tartusse Tartu Ülikooli Kliinikumi kontrolli.

Kella 20.20 ajal kaotas 53-aastane mees Harjumaal Keila vallas Niitvälja-Kulna maantee teisel kilomeetril kontrolli Ford Mondeo üle ja paiskus üle vastassuunavööndi tee kõrvale põllule. Juht hukkus sündmuskohal.

Päeva viimane raske õnnetus juhtus kella 22.05 ajal Tartu linnas Riia ja Pepleri tänavate ristmikul. 30-aastane mees põrkas mootorrattaga Suzuki DL Riia tänavat ületades kokku Pepleri tänavalt Riia tänavale vasakpööret teinud Hyundai I30-ga, mida juhtis 47-aastane mees. Mootorrattur toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.