"Tulevikku vaadates tuleks vähemalt kodutarbijad börsipõhisest süsteemist välja suunata. Ainult nii on võimalik kliimaeesmärke tulevikus täitma hakata."

Alar Konist, TalTechi energiatehnoloogia professor
Linn andis tublidele tudengitele stipendiumeid (0)
14. mai 2018
Scanpix

Linn maksab kokku 23 200 eurot stipendiume väljapaistvatele üliõpilastele, kelle uurimistöö käsitleb linnale olulisi teemasid.

Innovatsioonistipendiumi said ettevõtluskõrgkooli Mainor tudengid Ergo Kruve, Ljudmila Pihel, Birgit Paasma, Berit Veske, Aleksandr Tseussov ja Raissa Võssakova ning Tallinna linna stipendiumi Estonian Business School´i tudengid Lisette Lindhardt Jespersen, Rauno Pello, Minni Luuk, Leen Veering ja Maarja Värav. Tallinna linna stipendiumi said ka Tallinna Ülikooli tudengid Mari Järvis ja Anna-Helena Purre ning Anton Uessoni stipendiumi EKA tudeng Veiko Vahtrik. Jaan Poska stipendiumi pälvisid tehnikaülikooli tudengid Mirjam Agarmaa, Mariliis Eensalu, Mariliis Kimm, Paul Klõšeiko, Epp Mauring, Dagmar Samon ja Kristjan Siilak, Johan Pitka stipendiumi merendust õppivad Jarmo Kõster, Karina Vesselova, Evelina Lichman, Ayrton Hüüs, Tauri Roosipuu ja Arnit Laidma.

Mullu sügisest hakkas linn ülikoolidele uurimisteemasid välja pakkuma. Seda on plaanis jätkata, et suunata üliõpilasi uurima linnale olulisi teemasid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.