"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Siim Kallas peab selgitama oma kabineti saamislugu (0)
16. mai 2018
Scanpix

Viimsi vallavolikogu opositsioonisaadikud uurivad vallavanemalt Siim Kallaselt uue töökabineti rajamise, sisustuse ja hindade kohta ning soovivad teada, kuidas Kallasele uus kabinet meeldib.

Fraktsiooni Ühinenud Opositsioon liikmed Ivo Rull, Ants Erm ja Oliver Liidemann esitasid teisipäeval Kallasele arupärimise, milles märgivad muu hulgas, et “empiiriliste vaatluste põhjal on Viimsi vallavalitsuse hoones Nelgi tee 1 2. korrusel valminud uus vallavanema töökabinet, mis on rajatud seniste ruumide asemele ning muutes hoone ruumiplaneeringut”, vahendas BNS.

Sellest lähtuvalt soovivad saadikud volinikud teada, mis põhjustel ehitati vallavanemale uus kabinet; kui suured olid uue kabineti tegemisega seotud kulud koos käibemaksuga; kui suur on kulu projekteerimisele ja ehitusloa hankimisele; kui palju maksis ruumide ümberehitamine ja palju maksis kabineti mööbel.

Veel pärivad volinikud kabineti IT-võrku ühendamise ja arvutite uuendamise ning muude kaasnevate kulude kohta, samuti peab Kallas vastama milliselt eelarve realt tehtud kulutused kaeti ja kuidas talle uus töökeskkond meeldib.

“Soovime, et vastaksite arupärimisele suuliselt järgmisel korralisel volikogu istungil ning ka kirjalikult,” seisab Rulli, Ermi ja Liidemanni allkirjastatud arupärimises.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.