"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pealinna keskseim jaanipidu tuleb Kalevi staadionil (0)
25. mai 2018
Scanpix

Tallinna Kesklinna jaanipidu toimub 23. juunil algusega kell 18 Kalevi staadionil; esinevad Liis Lemsalu, Metsatöll, Boris Lehtlaan ja Lyapis Trubetskoy.

Jaaniõhtu kontserdi peaesineja on Valgevene superbänd Lyapis-98, rohkem tuntud varasema nimega Lyapis Trubetskoy. Eesti kontserdilavade lemmikuid esindavad popstaar Liis Lemsalu ja Kesklinna jaanipidude varasemgi esineja ansambel Metsatöll. Keskealise ja vanema publiku lemmikutest astub lavale laulja Boris Lehtlaan. Plaate keerutab ja õhtut  juhib DJ Raunce.

“Eestis on levinud müüt, nagu sõidaksid jaanipäeval kõik maale pidutsema. Tegelikult jääb väga palju inimesi linna ja nemadki on pidu väärt. Seetõttu pakume neile võimalust tulla kogu perega Kesklinna jaanitulele ning saada hea muusika saatel osa tõelisest jaanipäeva meeleolust Kalevi staadionil,” rääkis Kesklinna vanem Vladimir Svet.

Lisaks võimalusele kuulata suurejoonelist kontserti erinevale vanusele ja muusikalisele maitsele jätkub mitmesugust muud huvikohast tegevust igas eas pidulistele: väikestele pakuvad ajaviidet batuut, kostümeeritud mängujuhid ja näomaalijad, noortele nii aktiiv- kui lauamängud, nautida saab tulešõud. Kell 22.45 süüdatakse võidutule tõrvikust suur jaanilõke. Hulk toitlustajaid pakub head-paremat. Pidu kestab kella üheni öösel. 

Rockansambel Lyapis-98 on Valgevene kuulsaima rokibändi Lyapis Trubetskoy järeltulija, mille endine solist Sergei Mihhalok pani kokku selleks, et Lyapis Trubetskoy populaarseid lugusid kontsertidel esitada. Lyapis Trubetskoy tegutses 1989–2014, andes selle aja jooksul välja hulga albumeid. Nende hittidena on tuntud “Auu!”, “Valges kleidis”, “Lumekuninganna” ja paljud teised.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.