"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD! Võimlemispidu tõi Piritale üle 6000 inimese (0)
03. juuni 2018
Eesti Spordiselts Kalev

Täna toimus 19. Tallinna Võimlemispidu "Need värvid", mis tõi Pirita velotrekile üle 2200 võimleja ning 4000 pealtvaataja. Esitati 9 kava, mis olid inspireeritud erinevatest emotsioonidest ehk värvidest. 

Kokku esitati võimlemispeol 9 kava, mis olid inspireeritud erinevatest emotsioonidest ehk värvidest. Nii said tuhanded pealtvaatajad näha rõõmul, kurbusel, hirmul ja paljudel teistel emotsioonidel põhinevaid kavasid.

Vaata galeriid (16)


 
“Me päevad koosnevad nii paljudest erinevatest emotsioonidest ja just sellised hetked annavad meie elule kordumatu ja meeldejääva värvi. Loodan, et tänane võimlemispidu pakkus positiivseid emotsioone ja meeldejäävaid hetki nii osalejatele kui pealtvaatajatele,“ sõnas pealavastaja Avelin Kalvik.
 
Pidu päädis ühise, selle aasta võimlemispeo nimelise kavaga “Need värvid”, mida esitasid kõik 2227 tänavusel võimlemispeol osalejat.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.