"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
Loengus "Tunnike tervise heaks" räägitakse kroonilisest venoossest puudulikkusest (0)
05. juuni 2018
Scanpix

Esmaspäeval, 11. juunil kell 17.30 toimub Tallinna Keskraamatukogu (Estonia pst 8) suures saalis Reio Vilipuu loeng "Krooniline venoosne puudulikkus – kas vaid koledad veenilaiendid jalgadel või tõsine haigus?".

Loengus saab ülevaate kroonilise venoosse puudulikkuse põhjustest, erinevatest staadiumitest, ravivõimalustest, kompressioonravi müütidest ja saab kasulikke nõuanded igapäevasteks tegevusteks.

Reio Vilipuu on Tursekeskus OÜ asutaja, töötanud Ida-Tallinna keskhaiglas füsioterapeudina ning nüüd töötab füsio- ja lümfiterapeudina nii Reio Vilipuu Taastusravikliinikus kui ka Docratese Cancer Centeris Helsingis.

Loeng toimub Tallinna Keskraamatukogu ja Eesti Õdede Liidu koostöös algatatud sarjas “Tunnike tervise heaks”.

Hoidke tervist ja tulge raamatukokku.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.