"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Keset juunikuud püstitati Vanalinnas jõulukuusk (0)
19. juuni 2018
Tallinna Kesklinna Valitsus

Tallinna vanalinnas võib täna näha ebatavalist vaatepilti – Sõpruse kino ees seisab jõulukuusk. Kesklinna vanem Vladimir Sveti sõnul toimuvad täna õhtul filmivõtted, mille järel viiakse jõulukuusk ära.

“Muretseda pole põhjust ning vaatamata ilmale jõulud ei ole veel saabunud. Tegemist on reklaamivõtetega ühe kaubanduskeskuse jaoks,” selgitas kesklinna vanem Vladimir Svet. 

“Suve keskpaik on parem aeg hakata valmistuma talveperioodiks. Siinjuures kutsume üles kõiki eestimaalasi mõtlema, kas äkki just nende kuusest võiks saada Raekoja platsil asuv jõulukuusk. Kesklinna valitsus on ettepanekutele avatud.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.