"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD! Estinfilm kutsus lasterikkad pered kinno (0)
29. juuni 2018
Rasmus Kooskora

Estinfilm kutsus heategevuslikus korras kinno Eesti Lasterikaste Perede Liidu liikmed. 27. juunil toimus kinos Artis lustaka multifilmi "Uskumatu hiigelpirn" esilinastus, kuhu tulid kohale pisikesed ja nende suuremad filmisõbrad. 

Vaata galeriid (19)
Multifilm räägib Päikeselinnast, kus kass Mitcho ja elevant Sebastian leiavad pudelipostiga saabunud kirja. Teadmata kadunud linnapea on teinud salapärasel saarel imetabase avastuse. Algab päästeretk, et linnapea koju tuua, ent tehakse ka avastus, mis Päikeselinnale suurt rõõmu toob – Hiigelpirn!
 
Tegelastele on oma hääle andnud teiste seas Raivo E. Tamm, Robert Kikas, Hanna Rahel Levin, Otto Samuel Kahar, Aksel Kahar, Priit Öövel, Tarvo Krall, Andrus Kasesalu ja Laura Kohava.
 
“Mind huvitavad häälteandjatest pigem Eesti kui välismaa näitlejad. Huvitav on kuulata ja arvata, kes mida teeb,” ütles Tarvo Krall ja lisas, et tema vahet ei tee ega ka otsi, mis stuudio on multifilmi valmistanud. Kui on haarav, vaimukas ja hea animatsiooniga lugu, siis seda ta ka vaatama jääb.
 
“Olen tänulik kogu Estinfilmi meeskonnale, kes pakkus ligi sajale suurpere liikmele elamusterohke kinoõhtu ning sellega rikastas laste suvist koolivaheaega ja perega koosveetmise võimalust,” ütles liidu president Aage Õunap.
 
Eesti Lasterikaste Perede Liidu võrgustikku kuulub enam kui 1600 lasterikast peret. Lasterikkaks loetakse peret, kus neli või enam last.
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.