"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Haabersti ristmikul on 7.- 8.juulil liikluskorralduse muudatused (0)
02. juuli 2018
Dmitri Povilaitis

Tallinna Kommunaalamet teatab, et seoses asfalteerimistöödega Haabersti ristmikul planeeritakse  7. ja 8. juulil ristmikul alljärgnevaid liikluskorralduse muudatusi.

Laupäeval, 7. juulil on suletud ringilt pöörded Rannamõisa teelt Ehitajate teele, kesklinna suunas. Ümbersõidu võimalusena soovitatakse tagasipööret K-rauta juurest viaduktile ja parempööret Õismäe teele.  Avatud on pöörded Ehitajate teelt kesklinna suunas, Rannamõisa teele ja Paldiski suunas.

 

Pühapäeval, 8. juulil on suletud pöörded suundadel kesklinn – Paldiski, kesklinn – Ehitajate tee, Ehitajate tee – Rannamõisa tee ja Ehitajate tee – Paldiski. Ümbersõit Ehitajate teele marsruudil Mõisapõllu tn – Mäekõrtsi – Kaeravälja.

 

Mõlemal päeval soovitatakse suunal Rannamõisa tee-Kesklinn liikujatel kasutada ümbersõitu Lõuka tn-Vabaõhumuuseumi tee-Mõisa tn.

 

Kõigil liiklejail palutakse hoolikalt järgida liikluskorraldusvahendite nõudeid!

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.