"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Eesmaa, Aru, Kert ja Savisaar said Balti Assamblee medalid (1)
05. juuli 2018
Scanpix

Balti Assamblee presiidium otsustas anda assamblee medalid riigikogu aseesimehele Enn Eesmaale ning riigikogu liikmetele Krista Arule, Johannes Kerdile ja Erki Savisaarele.

Medaliga tunnustatakse saadikute panust Balti riikide ühtsuse ja koostöö tugevdamisse, vahendas BNS.

Presiidium tõi esile, et Eesmaa koostöö teiste Balti riikidega algas juba tema tegutsemise ajal teleajakirjanikuna ning see jätkunud tema poliitilise tegevuse ajal. Eesmaa on nii riigikogu väliskomisjoni esimehena kui ka hilisemalt riigikogu aseesimehena aktiivselt kaasa löönud Balti koostöö tugevdamisel.

Aru, Kert ja Savisaar on selle riigikogu koosseisu ajal tegutsenud aktiivselt assamblee erinevates komisjonides.

Medalid antakse üle 25. oktoobril aset leidval auhinnatseremoonial, mil 37. Balti Assamblee istungjärgu käigus autasustatakse silmapaistvaid isikuid Balti riikide ühtsuse ja koostöö tugevdamise eest. Lisaks medalitele Balti antakse tseremoonial üle ka kirjanduse-, kunsti- ja teaduspreemiad ning innovatsiooniauhind.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

W.
5. juuli 2018 15:25
Palju õnne!