"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ligi 50 Viking Line'i töötajat kurdavad töökiusamise üle (0)
05. juuli 2018
Scanpix

Viking XPRS restorani ja köögi töötajad, kokku enam kui 50 inimest kannatavad juba üle aasta töökiusamise all - nii kirjeldab olukorda Delfile saadetud anonüümne kiri. 

Eesti Meremeeste Sõltumatu Ametiühingu (EMSA) juhi Jüri Lemberi sõnul on inimesed nii hirmul, et keegi oma nimega välja tulla ei julge. Laevafirma teemat ei kommenteeri, kirjutab Delfi.

“Lugu järgmine – töötame laeva peal Viking XPRS teenindajatena. Selle kirja taga on üle 50 töötaja restoranist ja köögist. Kõik sai alguse rohkem kui aasta tagasi. Meie restorani juhataja (naisterahvas) käitub töötajatega väga ebaviisakalt ja kohtleb meid kõiki kui alamklassi. Tema kommentaarid töötajatele, eriti vanematele, on sellised: “Miks sa juba pensionile ei lähe, oled ju nii vana; kui käed valutavad, tee oma firma ja võid ära minna; sellele ei saa ju lepingut teha, läheb kohe dekreeti; oled sa kindel, et sa ikka sobid siia tööle kui sa nii vana juba oled jne…” seisab kirjas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.