"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Taristutööd sulgevad uuel nädalal mitmel pool liikluse (0)
08. juuli 2018
Scanpix

Esmaspäeval algavad taristutööd sulgevad mitmel pool liikluse – kõige pikemalt tuleb seejuures oodata Jõgevamaal toimuva teeremondi taga, teatas liiklusjuhtimiskeskus.

Jõgevamaal sulgeb teeremont esmaspäeval kella 8-st kuni 14. septembril kella 20-ni Luua–Vaidavere maantee 2. kilomeetril oleva 200-meetrise lõigu. Ümbersõit on korraldatud Kivimäe küla kaudu ja teekond pikeneb ligikaudu 6 kilomeetri võrra, vahendas BNS.

Pärnumaal on on truubiremondi tõttu liiklusele suletud Tori–Massu maantee 21. kilomeetril olev 100-meetrine lõik, ja seda esmaspäeval kella 8-18. Ümbersõit on korraldatud Pärnu–Rakvere–Sõmeru maantee kaudu. Teekond pikeneb ligikaudu 15 kilomeetri võrra.

Hiiumaal on on esmaspäeval kella 8-st kuni kolmapäeval kella 22-ni truubiremondi tõttu liiklusele suletud Nurste–Kuriste maantee 4.–7. kilomeetrini. Ümbersõit on korraldatud Leisu–Harju–Ligema kaudu. Teekond pikeneb ligikaudu 20 kilomeetri võrra.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.