"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ilm läheb aina soojemaks: pühapäeval tuleb kuni 28 kraadi sooja (0)
11. juuli 2018
Albert Truuväärt

Ilmateenistuse prognoosi järgi läheb ilm lähipäevil aina soojemaks ning pühapäeval on oodata juba koguni 28 soojakraadi.

Reede öösel on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub ida- ja kirdetuul 2-7 m/s. Sooja on 12-17 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm, kohati sajab hoovihma, võib olla äikest. Puhub kirde- ja idatuul 2-7 m/s. Sooja on 20-25, kohati 27 kraadi, vahendas BNS.

Laupäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ning võib olla äikest. Puhub kirde- ja idatuul 2-7 m/s. Sooja on 12-17 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ning võib olla äikest. Puhub kirde- ja idatuul 2-7 m/s. Sooja on 23-27, rannikul kohati 20 kraadi.

Pühapäeva öösel on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 13-17 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 22-28 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.