"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Päevaga said liikluses vigastada kolm inimest (0)
11. juuli 2018
Scanpix

Eilne tõi kaasa kolm rasket liiklusõnnetust, milles said kokku vigastada kolm inimest.

Esimene õnnetus juhtus kella 15.11 ajal Tallinnas Paldiski maantee 48A maja juures, kus 48-aastane mees hakkas Jeep Commanderiga liikuma valgusfoori keelava tule ajal ja sõitis otsa ülekäigurajal teed ületanud 48-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse, teatas siseministeerium BNS-ile.

Teine õnnetus juhtus kella 17.52 ajal Harjumaal Keila vallas Tallinna–Paldiski maantee ja Vana tee ristmikul, kus 71-aastane mees sõitis Volkswagen Passat Variantiga tagant otsa vasakpööret sooritanud Audi Q7-le, mida juhtis 35-aastane mees. Volkswageni juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. 

Kolmas õnnetus juhtus kella 20.50 ajal Harjumaal Anija vallas Kose-Jägala maantee 24. kilomeetril, kus 19-aastane mees jäi BMW 545I roolis magama ja sõitis teelt välja kraavi. Sündmuskohalt toimetati sõidukis viibinud 16-aastane neiu Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.