"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tudengid: elektriautoralli muudab keskkonnasõbralikud autod rahva seas popimaks (0)
12. juuli 2018
Svetlana Aleksejeva

Maratonil osalevad ka Tallinna Tehnikakõrgkooli tudengid, kelle sõnul tõestab üritus, et elektriautoga ei jää ka pikematel reisidel hätta.

Maratonil osalevad ka Tallinna Tehnikakõrgkooli tudengid, kelle sõnul muudab üritus elektriautod ka rahva hulgas populaarsemaks. “Inimesed näevad elektriautosid, neil tekib huvi nende vastu ja nad hakkavad ka ise nende kohta rohkem uurima,” usuvad tudengid.

“Kindlasti selle maratoniga saab ka näidata, et elektriautoga on võimalik ka Euroopas reisida, ei ole mingit probleemi, saab vabalt sõita Tallinnas Monacosse,” lisasid nad.

Selleks, et inimesed bensiiniautodest täielikult loobuksid peaks tudengite hinnangul tõstma rahva teadlikkust sellest, mis tasemel praegused elektriautod juba on ja kui hästi nad bensiiniautodega sammu peavad. “Insenerid muudavad elektriautosid päev-päevalt üha paremaks,” märkisid tudengid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.