"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Esmaspäevast algavad Tammsaare tee, Tondi tänava ja Rahumäe tee ristmiku kolmanda etapi ehitustööd (0)
19. juuli 2018
Scanpix/foto on illustreeriv

Tallinna Kommunaalameti tellimusel alustatakse esmaspäeval, 23. juulil A.H.Tammsaare tee, Tondi tänava ja Rahumäe tee ristmiku laiendamise kolmanda etapi ehitustöödega.

Rekonstrueerimistöid tehakse etapiviisiliselt ning kolmandas etapis, ajavahemikul 23. juulist kuni 12. augustini, muudetakse ristmiku liikluskorraldust.
 
Mustamäe – Ülemiste suunal on tagatud kaks sõidurada ning Ülemiste – Mustamäe suunal üks sõidurada. Tammsaare teel on võimalik teha parempööre Tondi tänavale. Tondi tänavalt Tammsaare teele on läbipääs paremale võimaldatud ainult bussliiklusele, otse ja vasakule liigelda ei saa.
Rahumäe teelt Tammsaare teele on liiklus täielikult suletud. Kolmanda etapi tööde käigus on ristmikul vasakpöörded keelatud. Ümbersõiduks palume kasutada ümberkaudseid tänavaid.
 
Bussiliinid nr 23 ja 61 on suunatud ümbersõidu marsruudile.
Liin nr 23 on Kadaka liiklussuunal suunatud ümbersõidule Tondi tänava, A.H.Tammsaare tee, Retke tee, Tervise tänava ja Rahumäe tee kaudu, tehes ümbersõidul peatused Retke teel paiknevates Retke tee ja Lastehaigla peatustes ning Bussijaama suunal ümbersõidule Rahumäe tee, Tervise tänava, Retke tee, Nõmme tee, Linnu tee ja Tondi tänava kaudu, tehes ümbersõidul peatused Retke teel Lastehaigla ja Retke tee peatustes ning Linnu teel Västriku peatuses.
 
Liin nr 61 on suunatud ümbersõidule Tervise tänava, Elektroni tänava, Rahumäe tee ja Tervise tänava kaudu, tehes ajutise Energia peatuse Rahumäe teel pärast Elektroni tänava ristmikku.
 
Ristmiku laiendamise  projektdokumentatsiooni koostas K-projekt OÜ. Ehitustöid teostab AS TREF Nord. Ehitustööde lepinguline tähtaeg on tänavu aasta 16. september. A.H.Tammsaare tee avatakse täismahus liiklusele 31. augustil.
 
Palutakse järgida ajutisi liikluskorraldusvahendeid.
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.