"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinn ostis 2 miljoni euroga Tiit Soku korvpallihalli (0)
20. juuli 2018
Scanpix/foto on illustreeriv

Juuni alguses ostis AS Tallinna Tööstuspargid 2 miljoni euroga Tiit Sokult Mustamäe korvpallihalli, kuhu linnaettevõte otsib rentnikku.

Enampakkumise tähtaeg on reedel ning esimene pakkumine laekus linnale kolmapäeval. Hall antakse üürile koos sisustusega, huvilised peavad esitama ülevaate oma kolme viimase aasta tegevusest spordi- ja kehakultuuri valdkonnas ning maksma 5000-eurose tagatisraha, vahendas BNS.

Omanikuvahetus registreeriti 14. juunil, Tallinna Tööstusparkide juhataja Margus Jaansoni sõnul võtavad nad halli täielikult üle 1. augustil. Varem tegutses Mustamäel Tervise tänava hallis ka Tiit Soku korvpallikool.  Hall kuulus varasemalt Soku juhitud ja tema abikaasa omanduses firmale OÜ Kossutähed.

2004. aastal loodud AS Tallinna Tööstuspargid haldab kolme Tallinna tööstusparki ja kahte parkimismaja

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.