"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD! Non Grata põletas muusikafestivalil hiigelfööniksi (0)
21. juuli 2018
MediaMarketing

12.-15. juulini toimus Illiku laiul elamusfestival I Land Sound, kus Non Grata ehitas ja põletas rituaali käigus tuhandete osalejate ühises sünergias tohutu Etnofööniksi.

Non Grata tiimi kuulusid Al Paldrok, Taje Tross, Alo Hiet, Kaspar Rabby, Hannes Paldrock, Mikk Pärg, Sandra Tereza Ruul, Sten Simulask, Margus Meek ja Kristo Kajuvee, lisaks ameeriklased Geb Gerr ja Steve Vanoni. Meeskonna soomlastest liikmed Antti Pedrozo, Kari Manninen ja Antti Kares püstitasid ebajumala Tauruse tootemi, mille Non Grata põletas Pullipea hõimu taassünni transformatsioonis.

Vaata galeriid (36)

I Land Sound tõi kokku üle 150 kodumaise DJ. Rütmide ja meloodiate vahel leiti aega ka looduse ja iseenda kuulamiseks. Nelja päeva ja kolme öö jooksul pakuti tegevusi kehale ja hingele, töötube ja loenguid, kinolinastusi ja etendusi, tuleskulptuure, kunstnike ehitud lavasid ja erinevaid installatsioone.

Saaremaa alternatiivfestival on korraldatud taotlusega jätta mured ja materjal korraks kõrvale ning tuua kaunis looduses ja vabas õhustikus kokku parim, mis muusikal, kunstil, ühisel koosviibimisel ja Eesti suvel anda on. Illiku laiule jõudes kaob ajaline dimensioon ja iga ärkamine on märgiline. Võrdselt on ruumi inimese, linnu ja looma jaoks ning indiviidi suurust defineerib tema südamemõõt. Selle sündmuse nimel ühendavad jõud elektroonilise ööelu pioneerid, kunstnikud ja kohalik kogukond.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.