"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
VIDEO! PADA suveaias musitseerivad Koit Toome ja Hanna-Liina Võsa (0)
26. juuli 2018
Martin Koulen

Täna toimub Tallinnas PADA suveaias (Kalasadama 6) Koit Toome ja Hanna-Liina Võsa viimane nostalgiakontsert "Halloo, Kosmos, halloo, Maa!".

Sellega lõpeb kahe palavalt armastatud Eesti laulja esimene ühine suvine kontserttuur, mis sai alguse 10. juulil ja millega külastati Saaremaad, Hiiumaad, Pärnut, Võrut, Tartut ja paljusid teisi toredaid Eestimaa paiku.

Artistid on korduvalt mänginud muusikalides noori armunud paare, kuid peenemate grimmide ja kostüümideta ei ole neid kahte lauljat tihti koos laval nähtud. Hanna-Liina ja Koidu suhtlus ja sõprus on vahetu ja lõbus ning kindlasti on palju, mida koos publikuga meenutada.

Vaata galeriid (18)

“Halloo, Kosmos, halloo, Maa!” on pühendatud Eesti kustumatule estraadile ja selle tuntuimatele esitajatele läbi aastakümnete. Kõlavad soolod ja duetid, mille on kuulsaks laulnud Georg Ots, Heli Lääts, Uno Loop, Marju Kuut, Jaak Joala, Anne Veski ja paljud teised legendaarsed artistid.

Laulud saavad näo ja värvi Hanna-Liina heliseva hääle ja Koidu maheda tämbri abil. Lauljaid saadab üks Eesti rõõmsatujulisemaid ja virtuoossemaid kitarriste Marek Talts.

Piletid on müügil Piletilevis, Piletimaailmas ja tund enne algust kohapeal.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.