"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ilm läheb lähipäevil järk-järgult jahedamaks (0)
02. august 2018
Scanpix

Ilmateenistuse prognoosi järgi läheb ilm lähipäevil senisega võrreldes järk-järgult jahedamaks, samuti suureneb saju võimalus. Laupäeva öösel on mandril vähese pilvisusega sajuta ilm.

Saartel on vahelduva pilvisusega ilm ja hommikul hakkab hoovihma sadama. Puhub läänekaare tuul 3-9, öö hakul põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 15-20 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ning on äikest. Puhub läänekaare tuul 3-9, põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 20-26 kraadi, vahendas BNS.

Pühapäeva öösel on vähene ja vahelduv pilvisus. Kohati sajab hoovihma ning on äikeseoht. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 14-20 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma ja on äikest. Puhub lääne- ja edelatuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 20-25 kraadi.

Esmaspäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja võib olla äikest. Puhub edela- ja läänetuul 7-13, saartel ja rannikul puhanguti 17-20 m/s. Sooja on 12-17 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma ja on äikest. Puhub loode- ja läänetuul 7-12, puhanguti 15, saartel ja rannikul 12-17, puhanguti 22 m/s. Sooja on 15-21 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.