"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Päevaga said liikluses vigastada viis inimest (0)
08. august 2018
Scanpix/ Illustreeriv pilt

Eesti eri paigus said teisipäeval neljas raskes liiklusõnnetuses kokku vigastada viis inimest.

Esimene õnnetus juhtus kell 7.03 Tallinnas Tirdi tänav 4 maja juures, kus samaliigiliste teede ristmikul sõitis 28-aastane naine jalgrattaga otsa paremalt lähenenud Mercedes-Benz E220-le, mida juhtis 55-aastane mees. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse, vahendas BNS.

Teine õnnetus juhtus kella 14 paiku Lääne-Virumaal Rakvere vallas Näpi alevikus Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 183. kilomeetril, kus 53-aastane mees kaotas kontrolli veoauto Scania üle ning sõiduk paiskus ringristmikul külili. Kiirabi andis juhile sündmuskohal esmaabi.

Kolmas õnnetus juhtus kell 16.22 Harjumaal Jüri alevikus Veetorni tänav 1 maja juures, kus jalgrattal sõiduteed ületanud 39-aastane mees põrkas kokku Kia Niroga, mida juhtis 25-aastane naine. Jalgrattur ületas sõiduteed kohas, kus on tähistatud jalgratta- ja jalgtee lõikumiskoht sõiduteega. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Neljas õnnetus juhtus kell 20.21 Harjumaal Jõelähtme vallas Aruküla-Kostivere tee üheksandal kilomeetril, kus 42-aastane mees kaotas kontrolli sõiduauto VAZ 21013 üle, sõitis teelt välja ning sõiduk rullus üle katuse. Esialgsetel andmetel tabas sõidukit enne teelt väljasõitu tehniline rike. Sündmuskohalt toimetati Tallinna Lastehaiglasse kontrolli sõidukis viibinud 16- ja kaheksa-aastane poiss.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.