"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Uus madalrõhkkond toob pühapäevaks tugevat tuult ja äikest (0)
11. august 2018
Scanpix

Pühapäeval suundub uus madalrõhkkond Skandinaavia lõunaosa kohalt Soome suunas, selle serva mööda kandub Eestisse vihmasadu.

Ilmateenistuse teatel on pühapäeva öösel muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikest – öö hakul peamiselt Ida-Eestis, alates keskööst ka saartel ja Lääne-Eestis. Puhub lõunakaaretuul 2-8, hommikul Liivi lahe ümbruses puhanguti 13 m/s. Sooja on 11-17 kraadi, vahendas BNS.

Peipsi järvel puhub valdavalt lõunakaaretuul 2-8 m/s. Lainekõrgus on 0,3-0,9 meetrit. Sajab hoovihma ja on äikest. Nähtavus on mõõdukas või halb. Sooja on 14-16 kraadi.

Pühapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma ja on äikest, seejuures võib sadu kohati tugev olla ning äikesega kaasneb puhanguline tuul. Põhja-Eestis puhub lõunakaaretuul 3-9, Lõuna-Eestis pöördub tuul edelasse ja läände 7-13, puhanguti 16. Liivi lahe ümbruses ulatuvad puhangud kuni 20 m/s. Sooja on 15-20 kraadi.

Peipsi järvel puhub edelatuul 7-12, puhanguti 16 m/s. Lainekõrgus on 1-1,5 meetrit. Sajab hoovihma ja on äikest. Nähtavus on mõõdukas või halb. Sooja on oodata 18–20 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.