"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
President kutsub elanikke suursaadikute tervitustseremooniale (0)
13. august 2018
Scanpix

Eestisse määratud uusi suursaadikuid tervitatakse alati ilusa vastuvõtutseremooniaga, millest seekord kutsub president Kersti Kaljulaid osa saama ka elanikke.

“Oleme sellisele võimalusele ka juba varem mõelnud, seekord siis otsustasime juba eelnevalt sellest tseremooniast avalikkusele teada,” ütles presidendi kantselei kommunikatsiooniosakonna juhataja Kaidi Aher esmaspäeval BNS-ile. “Tegelikult on inimesed alati oodatud jälgima lossi ees toimuvaid tseremooniaid,” lisas ta.

Pealtvaatajad saavad suursaadikute tervitamist jälgida platsil kõrval murul, täpsustas Aher.

Neljapäeval kell 14 võtab president vastu Valgevene suursaadiku Vyacheslav Kachanovi ning kell 14.50 Iraagi suursaadiku Matheel Dhayif Majeed Al-Sabti. Samal päeval kell 15.40 võtab riigipea vastu Sambia suursaadiku Rose Mulemba Salukatula ja kell 16.30 Saudi-Araabia suursaadiku Faisal Ghulam, selgub presidendi postitusest sotsiaalmeedias.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.