"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Teatrifestival NAKS kutsub väikseid ja suuri sõpru elamustele! (0)
15. august 2018
Johanna Kollom

Juba kuuendat aastat leiab aset rahvusvaheline teatrifestival "NAKS 2018" (endise nimega, "Teater noorele vaatajale"), mis on ennekõike suunatud lastele ja noortele. 

Selle aasta festival toimub 31.oktoober- 02.november Tallinnas – Linnateatri taevalaval, Kumus, Piip ja Tuut mängumajas, NUKU Ovaalsaalis, VAT Teatri saalis ja Sõltumatu Tantsu Laval.

Kolme päeva jooksul näeb etendusi teatritelt nii Eestist kui ka välismaalt. Etendustega astuvad üles Kuressaare Linnateater, Must Kast, Miksteater, VAT Teater, Piip ja Tuut Teater, Lendav Lehm, NUKU Teater, Tsirkusestuudio Folie, Dance Theatre Hurjaruuth (Soome), Theatre Batida (Taani) ning Miðnætti (Midnight) Theatre (Island).

Lisaks erinevatele etendustele, toimuvad festivali raames ka töötoad ning diskussioonid haridus- ja kultuuritöötajatele. Töötubades saab õppida improt ja näidendikirjutamist ning ka sel aastal on toimumas ümarlaud, mis käsitleb teemat “Kaasaegne teater ja noor teatrivaataja.”

Projektijuht Helina Teppan soovib, et igas vanuses lapsed ja noored saaksid nautida teatrit, mis on loodud just nende vanust, eripära ja huvisid silmas pidades. “2018. aasta festival erineb eelmistest kindlasti selle poolest, et meie festivalil on uus nimi, milleks on NAKS. Samuti on selle aasta programmist võimalik leida lausa kolm lastelavastust välistruppidelt. Külalisi on oodata nii Soomest, Taanist kui ka Islandilt.”

Festivalile on oodatud kõik erinevas vanuses suuremad ja väiksemad teatrisõbrad ning haridus- ja kultuuritöötajad, kes soovivad osa saada põnevast teatrimaalimast ning nautida erinevaid meeliköitvaid etendusi.

Lisa informatsiooni festivali programmi ning piletite kohta leiab meie:

Kodulehelt – www.assitej.ee

Facebooki lehelt – www.facebook.com/assitejeestikeskus/

Instagram – assitejestonia

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.