"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTO JA VIDEO: 20. Augusti väljakul lauldi ühiselt hümni (0)
20. august 2018
Ilja Matusihis

Taasiseseisvumispäeva õhtul täpselt kell 23.03, mil Eesti riiklik iseseisvus kuulutati 27 aastat tagasi taastatuks, tervitati Tallinnas Harjumäel 20. Augusti väljakul meie riigi taassündi Eesti hümni ühislaulmisega. Vaata videot ja fotosid!

Vaata galeriid (20)

“Eesti riigi iseseisvuse taastamise aastapäeval korraldame meie riigihümni ühislaulmise seepärast, et inimesed rohkem tähtsustaksid seda päeva, pööraksid suuremat tähelepanu selle päeva tähendusele, tunneksid ja sagedamini meenutaksid tolleaegseid sündmusi,” ütles Kesklinna vanem Vladimir Svet.

Eeslaulma tuli segakoori Noorus liikmed. Kogumine toimub kell 22.45 Harjumäel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.