"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Läti president: riik ei saa kunagi valmis (0)
21. august 2018
Scanpix

Riik ei saa kunagi valmis ning kõik peaksid olema valmis seisma Läti ja meie väärtuste eest, ütles Läti president Raimonds Vējonis Läti iseseisvuse taastamise 27. aastapäeval.

Presidendi sõnul sai 27 aasta eest tõeks Läti patriootide poole sajandi vanune unistus, vabaduse ja iseseisvuse taastamine, vahendas BNS.

“Paljud võivad arvata, et peamine on saavutatud, et meil on meie riik. Vaadates tagasi aastatele pärast ülemnõukogu ajaloolist hääletust, tuleb öelda, et see oli vaid uus algus, uus võimalus koos Lätit üles ehitada. Riik ei saa kunagi valmis. Meil on iga päev võimalus töötada Läti heaks, oma unistused ellu viia ja luua ideaalset Lätit, mille üle saaksime uhkust tunda,” ütles president.

Vējonis toonitas, et Läti iseseisvus ei ole iseenesestmõistetav ja kõik peaksid olema pidevalt valmis kaitsma Lätit ja selle iseseisvust – demokraatiat, õigusriiki ja inimõigusi. “Me ei saa jääda kõrvalseisjaks lootuses, et teised arendavad ja kaitsevad meie Lätit,” sõnas riigipea.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.