"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Terviseamet: menetlus MMS-i suhtes käib (0)
25. august 2018
Scanpix

Terviseameti peadirektor Merike Jürilo ütles ERR-ile, et menetlus kloordioksiidi ehk MMS-i suhtes käib, kuid menetluse huvides ei saa detailidest täpsemalt rääkida.

Terviseameti peadirektor Merike Jürilo kinnitas Vikerraadio saates “Uudis+”, et seaduseid ja regulatsioone on piisavalt, mis võimaldavad teha järelevalvet ka nn piiripealsetele toodetele, mis pole seaduse mõistes ei ravim ega ka tervishoiuteenus, vahendas BNS.

“Seal on riigil võimalik sekkuda küll. Meil kehtib rahvatervise seadus – ei tohi levitada väärinformatsiooni toodete kohta, mis võivad ohustada inimese elu või tervist; reklaamiseadus ütleb, et tooteid ei tohi müüa agressiivsel moel või valeväiteid esitades. Kosmeetikatoodete määrus ütleb, et kosmeetikatooted peavad olema märgistatud vastavalt sellele, mida nad tegelikult teevad ja sisaldavad. Kemikaaliseadus kehtib,” loetles Jürilo.

Terviseameti peadirektor kinnitas Vikerraadiole, et järelevalvemenetlus MMS-i suhtes on algatatud, ent uurimise huvides ei saa ta detailidesse laskuda.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.