"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Nutiakadeemia raamatukogus õpetab tehnikat kasutama (0)
27. august 2018
Scanpix/ Illustreeriv pilt

 Keskraamatukogu korraldab koos NutiAkadeemiaga nõustamisi, et teha kõigist huvilistest vilunud nutiseadmete kasutajad.

Eestikeelsed nutinõustamised toimuvad eestikeelse kirjanduse osakonnas (Estonia pst 8) esmaspäeviti kell 15.00-16.30. Tule enda nutiseadmega või kasuta raamatukogu nutiseadet. Eelregistreerimine ja lisainfo: e-posti aadressil ls@tln.lib.ee või telefonil 683 0917.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.