"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ringkäik loomaaia taimede vahel (0)
27. august 2018
Scanpix

29. augustil kell 16 toimub loomaaias sündmus sarjast "Loodus meie tagahoovis", seekordne ringkäik kannab nimetust "Õistaimed loomaaias – kes siin kasvavad?".

Saab vaadata ringi varjulises tammikus ja päikeselisel niidul; selgub, milline taim armastab päikest ja milline varju, kes on võõras ja kes oma liik. Retk algab loomaaia keskkonnahariduskeskusest ja jätkub Veskimetsa õpperajal. Juhendab Tiina Elvisto, registreerumine.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.