"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Izmailova: uute erakondade sõnumid sarnanevad rohelistele (0)
28. august 2018
Scanpix

"Arusaamatuks jääb, miks uut ja värsket jõudu otsiv valija peaks hakkama valima jõudu, mis on vaid uuendatud kokteil seni tegevuses olnud poliitikutest ja nende vaadetest," ütles roheliste juht  Züleyxa Izmailova.

Erakonna Eestimaa Rohelised juht Züleyxa Izmailova sõnas, et parlamendivalimiste eel tekkivate uute poliitiliste ühendustes sõnumid on paljuski väga sarnased roheliste seisukohtadega.

Izmailova sõnas, et rohelised juba kannavad kõigi uute poliitikasse tulijate poolt esile toodud väärtusi. “Arusaamatuks jääb, miks uut ja värsket jõudu otsiv valija peaks hakkama valima jõudu, mis on vaid uuendatud kokteil seni tegevuses olnud poliitikutest ja nende vaadetest,” ütles ta.

Izmailova hinnangul saavad tuleval aastal aset leidvate valimiste võtmeküsimusteks keskkonnahoid, jätkusuutlik majandus, kogukondadele ülesehitatud poliitika ning bürokraatia vähendamine.

“Sotsiaalne tellimus puhta keskkonna ja tervislikkuse järele ning teadlikkus neist pole tööstusrevolutsioonist alates olnud nii kõrge kui praegu,”” ütles Izamilova. “Seda näitab ka fakt, et enamik erakondi on just nendel valimistel hakanud keskkonnateemadele väga suurt rõhku panema. Aga Eestimaa Rohelised on sedasama teinud kogu erakonna tegevuse vältel.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.