"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD JA VIDEO! Pae gümnaasium sai laiendusega kaheksa uhiuut klassiruumi (0)
03. september 2018
Dmitri Povilaitis

"Meil on hea meel, et kool saab leevendust ruumikitsikusele, mis Lasnamäe üht hinnatuimat kooli üha enam pitsitamas on. Uues majaosas on klassid keeleõppeks, kodunduse klass koos õppeköögiga, kunstiklass ja auditoorium," rääkis abilinnapea Vadim Belobrovtsev. "Neljandal korrusel on raamatukogu koos hubase lugemisnurgaga ning esimesel korrusel koolisöökla laiendus, kus saab soovi korral ka erinevaid üritusi korraldada."

Tallinna Pae Gümnaasiumis valmis juurdeehitusega kaheksa uut klassiruumi. Kooliperet tulid õnnitlema linnavolikogu esimees Mihhail Kõlvart ja abilinnapea Vadim Belobrovtsev.

Vaata galeriid (34)

“Meil on hea meel, et kool saab leevendust ruumikitsikusele, mis Lasnamäe üht hinnatuimat kooli üha enam pitsitamas on. Uues majaosas on klassid keeleõppeks, kodunduse klass koos õppeköögiga, kunstiklass ja auditoorium,” rääkis abilinnapea Vadim Belobrovtsev. “Neljandal korrusel on raamatukogu koos hubase lugemisnurgaga ning esimesel korrusel koolisöökla laiendus, kus saab soovi korral ka erinevaid üritusi korraldada.”

Pae gümnaasiumi direktor Izabella Riitsaare sõnul oli juurdeehitus kooli jaoks hädavajalik. “Koolipere on väga rahul sellega, et meil tekkis võimalus parendada ja kaasajastada oma õpikeskkonda. Ruumi pole koolis kunagi liiga palju ja see juurdeehitus kindlasti leevendab õpperuumide puudust.”

Maja laiendusega sai kool juurde 859 ruutmeetrit kasulikku pinda. Juurdeehitis koos sisustusega läks linnale maksma 1,32 miljonit eurot.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.