"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lahutavatele või ATH laste vanematele jagatakse nõuandeid (0)
03. september 2018
Scanpix/ pilt on illustreeriv

Eesti Lastefond ootab lahutavaid vanemaid kord kuus tasuta nõustamisele. Nõustamised toimuvad 13. septembril, 11. oktoobril, 8. novembril ja 6. detsembril kell 15 Lai 31. Registreerimine sirje.grossmann-loot@elf.ee või tel 514 7440. Võimalik on registreeruda ka pere- ja individuaalnõustamisele.

Samas toimuvad neljapäeviti kell 17.30 ATH tugirühmad hüperaktiivsete laste vanematele ja õpetajatele. Osalemine on samuti tasuta, kuid kaasa tuleb võtta ID-kaart. 13. septembril räägitakse lapse õppimisest, 11. oktoobril konfliktidest, 5. novembril toitumisest ja 6. novembril lapse enesehinnangust ja vanemate jõuvarudest. Info www.elf.ee

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.