"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Nõmme saab õppida flööti mängima (0)
03. september 2018
Scanpix/ pilt on illustreeriv

 Tallinna Nõmme huvikoolis (seni noortemaja) avab 3. septembril uksed plokkflöödikool.

Noodilugemise alused saavad koolis selgeks praktika kaudu. Kõige tähtsamaks peab kool just ansamblimängu. Rühmatunnis saab teha tehnilisi harjutusi, tutvuda noodikirjaga, külastada kontserte ning mõistagi tutvuda oma pilli ja selle muusika ajalooga. Õpilased on jaotatud algajateks, edasijõudnuteks ja meistriklassiks. Algajatele on nädalas kaks individuaaltundi ja üks laulmise rütmimängude või liikumise rühmatund. Edasijõudnuid ootab nädalas üks erialatund, grupitund ja ansamblitund. Huvikoolis ootab kokku pea 60 ringi aadressidel Nurme 40, Õie 14 ja Vikerkaare 10. Info tel 670 1230.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.