"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Disainiöö räägib tulevikulinnadest (0)
06. september 2018
Scanpix

Seekordne Disainiöö festivali peateema on "Inimlikud linnad". Jätkusuutlikest tulevikulinnadest avatakse Balti Jaama ootepaviljonis näitus ning esitletakse neljaaastase üleeuroopalise projekti tulemusena raamatut.

Arhitektuuri- ning puiduhuviliste rõõmuks toimub Arhitektuurimuuseumis loeng teemal “Luther-Isokon: Teedrajav arhitektuur ja vineermööbel”.

Üks Disainiöö pärle on kahtlemata Rõivadisainietendus D_O_M, kus tänavu eksponeeritakse kontseptuaalse vaatemängu kaudu rõivad, mille loomisele samaväärselt disaintoodetega on pühendatud märkimisväärselt aega. Kuid ega üksi Disainiöö ei saa ilma korraliku Disainitänava kauplemise ning loomingu tutvustamiseta. Alexela kontserdimajast ning Solarisest leiad kahe päeva jooksul põnevaima kohaliku ning kaugemagi disaini!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.