"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pühapäeval peetakse Nõmmel sügislaata (0)
06. september 2018
Marko Maisa

Pühapäeval, 9. septembril toimub kella 10-16 Nõmmel Sõbra tänaval sügislaat. Sügislaadal on esindatud kodukohvikud, toimuvad kontserdid, õpitoad ja kirbukas ning loomulikult saab soetada ka eestimaiseid sügisande ja käsitööd.

Nõmme linnaosa vanema Grete Šillise sõnul on kohaliku kogukonna korraldatud laadad populaarsed. “Sõbra tänava kogukond on eriti aktiivne ja elujõuline, seal korraldatakse sügislaata juba viiendat korda,” lisas linnaosavanem.

“Meie eelnevad laadad on olnud päikeselised, soojad ja rahvarohked. Sellelgi sügisel soovime pakkuda linnarahvale toredat pühapäevast jalutuskäiku meie armsatel tänavatel. Tegevust ja kaasaelamist on kõigile,” sõnas Sõbra tänava sügislaada korraldaja Eve-Viktoria Lasberg.

Sõbra tänav asub Pääskülas Vabaduse puiestee ääres. Laadaala algab Taara tänava otsast.

Korraldaja soovitused külastajatele:

  • Ürituse suunaviidad on Vabaduse pst ääres, Sõbra ja Lemmiku tn otstes.
  • Laadaala tänavad on ürituse päeval kella 10–16 sissesõiduks suletud.
  • Üritus on alkoholi- ja poliitikavaba.
  • Tule jalgsi, ratta, rongi või bussiga; Hõimu peatus.
  • Varu kaasa piisavalt sularaha, et kodukohvikutes hõrgutisi nautida, sügisande kaasa osta ja töötubades meisterdada.

 

Lisatud fotod 2015. aasta Sõbra tänava sügislaadast (fotode autor Marko Maisa)

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.