"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pühapäeval muutub ilm paar kraadi jahedamaks ja lisandub vihmavõimalus (0)
08. september 2018
Scanpix

Pühapäeval kõrgrõhkkonna mõju tasapisi väheneb, sest üle Skandinaavia laieneb Läänemerele madalrõhkkonna serv, mis lisab niiskust, langetab paari kraadi võrra õhutemperatuuri ja suurendab sajuvõimalust.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu pühapäeva vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Mitmel pool esineb udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Sooja on 9-14, rannikul kuni 16 kraadi, vahendas BNS.

Peipsi järvel puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Lainekõrgus on kuni pool meetrit. Ilm on sajuta, nähtavus on mõõdukas ja mitmel pool on udu. Sooja on 10-12 kraadi.

Pühapäeva päeval on samuti vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja võimalik on äike. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6, põhjarannikul kirde- ja idatuul 4-9 m/s. Sooja on 19-24 kraadi.

Peipsi järvel puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Lainekõrgus on kuni pool meetrit. Pärastlõunal võib sadada hoovihma. Nähtavus on mõõdukas, hommikul esineb kohati udu. Sooja on 21-23 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.