"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
FOTOD JA VIDEO! Kirjandustänava festivalil ärkas Eesti kirjandusklassika ellu (0)
09. september 2018
Albert Truuväärt

Kirjandustänava festivali idee on kutsuda üheks päevaks kokku kirjandusega tegelevad organisatsioonid, et ühiselt tõmmata tähelepanu eesti kirjandusele, lugemisele ja kirjanduspärandile. Kaunil luulepiknikul olid esinejateks poetess Eda Ahi ning muusik Jaan Sööt

Koidula tänav on Tallinnas ainulaadne tänav, mille alguses on Tammsaare muuseum ja teises otsas Vilde muuseum. Tänava keskpaigas asub spetsiaalselt eesti kirjanikele ehitatud kortermaja, kus on elanud ja elavad tänini mitmed armastatud kirjanikud. Teiste sõnadega: Koidula tänav on eriliselt tihe kirjanduslikest jalajälgedest ning on õige paik Kirjandustänava festivali pidamiseks.

Vaata galeriid (28)

Eesti riigi sajandal sünniaastal toimuv kirjandussündmus  oli pühendatud meie keele, kirjanduse ja looduse seostele ning kandis alapealkirja “Kirjanduse jalajälg”.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.